S' ha presentat la segona edició de la mostra de teatre El Petit Format, que tindrà lloc a Olot del 24 al 27 d'aquest mes de novembre

02/11/2016

S'ha presentat la segona edició de la mostra de teatre El Petit Format, que tindrà lloc a Olot del 24 al 27 d'aquest mes de novembre. Es tracta d'un esdeveniment que l'any passat va tenir una molt bona acollida per part del públic, i que enguany ampliarà la seva oferta.

Si bé la primera edició de la mostra va durar només tres dies, enguany El Petit Format s'amplia amb una jornada més, i tindrà un espectacle previ, durant el cap de setmana anterior. Així, el 19 i 20 d'aquest mes ja es podrà gaudir del teatre de la mostra amb l'obra 'Fuita', que es representarà en un menjador d'una casa particular.

El cartell d'enguany inclou la participació de diversos actors de referència en àmbit nacional. En són un exemple els espectacles 'Venus i Adonis', amb Emma Vilarasau, Jordi Bosch i Lluís Claret o 'Bufonant', amb Toni Albà. A més, dos petits teatres olotins, el dels Catòlics i el de l'Orfeó continuaran participant de la mostra: oferiran obres de Pere Hosta i les companyies de teatre De Parranda i Una càpsula de teatre. També es representarà l'espectacle Contes de Llum a les escoles olotines, per fer créixer el gust per les arts escèniques entre els més petits.

https://www.ivoox.com/noticia-presentacio-mostra-teatre-petit-format-audios-mp3_rf_13585125_1.html

https://www.ivoox.com/audio-presentacio-mostra-teatre-petit-format-audios-mp3_rf_13585169_1.html